maanantai 7. helmikuuta 2011

Mr. Muscle on uusavuttomille

VAROITUS! OLET SIIRTYMÄSSÄ TEKSTIIN, JOKA SAATTAA VIEDÄ RUOKAHALUSI.

Parasta yksin asumisessa on tietenkin se, ettei tarvitse sulkea ovea vessaan mennessään. Yhteensä tässä säästää monta sekuntia päivässä, mikä vuodessa on jo merkittävä säästö. Senkin ajan voi käyttää johonkin fiksumpaan, kuten Unelmien poikamiehen katsomiseen. Inhottavinta yksin asumisessa on, no, lukuisat asiat.

Jo muutaman viikon ajan kylpyhuoneeni lavuaari on viestittänyt minulle olevansa kurkkuaan myöten täynnä moskaa. En ole kuitenkaan ottanut hätähuutoja kuuleviin korviini, vaan tyynesti jatkanut elämääni lavuaarin tunteista piittaamatta. Nyt kuitenkin päätin tarttua toimeen. On siis viemärinpuhdistuksen aika.

Onnekseni en ole hommassa ensikertalainen, vaan hommasta on kokemusta jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Otan esille asianmukaiset varusteet. Kiedon huivin suuni ja nenäni eteen hengityssuojaksi. Nostan vessanpöntön kaikki renkaat ylös. Matto pois lavuaarin lähettyviltä, vessapaperirulla käden ulottuville ja käytetty syömäpuikko käteen. Lapsuudenkodissani tähän käytettiin viemärihaarukkaa, mutta en halua uhrata yhtä Arabian haarukoistani tarkoitukseen. Koska viemärissä käyneellä haarukalla ei vaan voi syödä, vaikka se olisi käynyt pesukoneessa kaksikymmentä kertaa. Yök. Olen valmis koitokseen niin materiaalisesti kuin henkisestikin.

Avaan viemäriä osa kerrallaan. Haju tunkeutuu hengityssuojani läpi ja meinaan antaa ylen. Lopulta käsissäni on 6 erilaista osaa, joista jokainen on edellistä ”savisempi”. Lisäksi viemäristä löytyy tukkani verran hiuksia. Tällä kertaa koetus on tavallista kovemmalla, sillä tämä on ensimmäinen viemärinpuhdistus nykyisessä kodissani, mikä tarkoittaa, että putkisto on täynnä hiuksia, joista puolet eivät ole väristä päätellen minun. Toinen yök.

Saaliini näette tässä:

Kokonaiskuva prosessin puolivälissä.

Huono kuvanlaatu, pahoittelen. Tiedän, että haluaisitte nähdä tarkemmin viemärini antimet ;)


Yksi lukuisista hiuskököistä.


2 kommenttia:

  1. Mä putsaan lavuaarin hajulukon parin kuukauden välein, mikä on tosi jees, koska se ei koskaan ole oikeastaan yhtään ällöttävä kun moskaa ehtii kertyä vain ihan vähän. (Se ei esim. haise yhtään miltään.) Mutta joo, asia on toinen kun suurin osa moskasta on jonkun muun. yyyyh. Aika rohkea olet!

    VastaaPoista
  2. en tiedä ketään muuta joka tekis tälläsen postauksen - Saara olet loistava :D /Sannalainen.

    VastaaPoista