maanantai 27. kesäkuuta 2011

Huhuu, täällä Ahvenanmaa!

Kuinka laiska olenkaan! Viimeisestä blogitekstistäni on aikaa yhtä kauan kuin edellisestä lumisateesta. Ja juhannuskin on jo mennyt. Pieni kertaus: Luin pääsykokeisiin. Olin pääsykokeissa. Pääsin jatkoon. Olin haastatteluissa. Tämänhetkinen status: odottelen vastausta yliopistoista. Turun erityispedagogiikkaan olen jo päässyt.

Sitten Ahvenanmaalle. Olen kotiutunut tänne odotettua paremmin. Tuntuu kuin olisi mökillä. Porukka on mahtavaa. Meillä on täällä oma yhteisömme - tai oikeastaan yhteiskuntamme. Meillä on baarimestari, kokkeja, alkoholisti, hallitus, taksikuski, smurffijengi jne. Ja mua kutsutaan presidentiksi. En tiedä miksi, mutta kaikki käyttää sitä lempinimeä. Otan sen kohteliaisuutena!

Smurffifiilistä tulee tässä. Sattumalta alkuperäisen biisin esittäjä on Mr. President!

2 kommenttia:

  1. Koska tahdon, että olet parasta mitä voit vaan olla, niin tahdon jakaa mun toiveita sun postausten suhteen! a. Rakastan niitä. b. Toivepostaus: kerro matkavinkkejä! Sähän rakastat matkustamista? Autan jopa sen verran, että voit aloittaa lempipaikastasi! Ei! liian vaikeaa. Selkeesti. Siispä päätän SUOMI. HA. :D Mitkäs on sun lempisuomimatkailujutut? :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, minä taas otan kohteliaisuutena tuon: on kuin mökillä, porukka on mahtavaa. Kuuluivathan ne siis yhteen?

    VastaaPoista